SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Monday, April 18, 2011

keep thinking..

erm...actually ada something yg aku nak ceritakan...tapi tak tau macam mana nak cakap. Entah lah..mcam mn nak susun ayat ni..

psal study week... erm, tujuan aku nak balik cuti ni kunun nya nak tenangkan hati kat rumah, erm tau2 sampai rumah hati tak tenteram pun. X tau kat mana nak tenteram kan ati. Sembahyang? Yes, He do listen to me but do i listen to HIM? hurm... aku kira nak tenteram kan hati jumpa mak bapa dan adik2.. memang dah senang ati jumpa diaorg tapi ada satu benda yang aku rasa hilang. Apa yg hilang? Aku pon masih mencari..

Aku dapat rasa perbezaan bila jauh dan dekat ngn family.. Mungkin sebab hati aku ni lain sikit kot. Dah biasa berdikari, so bila jauh xde rasa apa sgt.. Rindu? erm..rindu ada tapi bukan extravaganza rindu nye tu...

Apatah masalah aku ni...

p/s : Grace, relaks and be cool k...

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...