SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Saturday, April 2, 2011

Love or Hate?

..
kesejukan di CAIS. dah berapa jam aku n the geng bertapa lam CAIS ni.. buat asaimen social theory. utk presentation esok... huhu... waa...keja aku? dah siap...cuma nak update sikit2 jak.,...


hurm...searching for something? aku pon tak tau apa bnda yg aku nak search... sbb bnyak bnda yg aku nak "search2..." huhu...

.....


Nak cari sesuatu bagi mengubati luka di hati .... setakat ni hanya DIA je la yg dapat mengubat hati ni. Sebab DIA mmg selalu ada...aku je yg tak perasan kehadiran DIA. kadang2 tu aku lupa terus psl DIA.. oh...jahatnye aku...:(

Erm.... pasal soal hati dan perasan sekarang ni..I'm 55% dah recover... yg lain2 kena ambil masa yang agak lama.... kena tengok keadaan juga ... buat masa sekarang ni, aku ada kawan2 yang selalu ada di sisi aku. untuk buat aku happy and sentiasa mendengar keluhan aku... :) Thanks buddies!!

Pengalaman macam ni dah banyak beri pengajaran kat diri aku sendiri.. Jangan terlalu sayang dengan sesuatu tapi jangan pula terlalu benci dengan sesuatu. Biar kan je dalam keadaan biasa. Buat macam tak de apa pon yang jadi wpon sayang atau benci tu ada. Bila dah terlalu sayang, ia boleh melukakan. Bila dah terlalu benci, boleh juga jadi benda yang kita paling sayang tanpa kita sedar. Sebab tu lah orang kata, pengalaman mengajar kita...


Kepada sahabat-sahabat...terpulanglah samada nak sayang atau benci ada di dalam hati. Selagi kita rasa apa yang kita buat tu betul and tak myusahkan diri sndiri ..teruskan... tapi kalau sebaliknya, berhenti trus...




No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...