SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Sunday, September 25, 2011

:: Sunday ::

dear bloggie....

Hari ni aku pergi church lepas dua minggu aku tak berkesempatan nak pergi atas sebab2 tertentu. Sekurang2nya dapat juga aku luangkan masa kan.. :)

Then, lepas sembayang aku pon terus ke tempat amoi aku si annie ni. Pagi2 buta dia msg aku ckap "i need u". Siap hntar smiley sedih lagi tu... Neves juga aku. Mana tau ada apa2 ke yg dia betul2 perlukan pertolongan aku. Rupa2nya... selidik punya selidik...laaa.... ish ish ish... Cerita selanjutnya ada lah rahsia. Hehehe.... Lepas tu aku bawa dia lunch kat bt. 7.. Then ada la BF...F aku ni msg aku.. Apa lagi.. pegi la keluar dgn dia.. KAROK2 dengan dia. Hehehe...

** dlm perjalanan bh ni..**

** my BF..F.. hahaha**

** sing a song time! hahaha**



No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...