SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Friday, September 23, 2011

:: Saja Mau Taip ::

dear bloggie.....

kali ni apa aku nak cerita yerk?? hurm.... oh.. pagi tadi aku dpt kabar gembira yang adik ipar (bini kazen) aku dah selamat melahirkan anak pertama nya. Baby boy. Wah...dah jadi anty dah aku.. (sebelah mak la.. sebelah bapa dah lama dah.. tp aku lbh excited sebelah mak sbb lg rapat). Lepas ni anak kazen aku tu kena la praktis panggil aku Mamy Nang. Hehehehe... Anty aku cakap berat baby tu 2.65 kg. Wah.. xsabar nak tgk gmbr dia...sbab aku cuma dapat jumpa dia bulan Jan 2012 nanti. Hehe..

Sekarang ni assignment aku dah memanggil-manggil aku suruh siapkan. Aku plak mcam biasa la..msh lgi slow2.. slow and steady. HaHA~~



Tadi, ada lah sorang makhluk tuhan ni msg aku. Ajak aku pegi dating. Hurm... aku plak..keberatan betul nak dating dgn makhluk tuhan tu. Sebabnye..aku xde rasa connection pun masa first kami dua keluar sama dulu. HAHAHa.... dalam msg blh ler aku lyn. Luar msg.. xnak la,..sbb dia sndiri pun kalau jumpa or selisih ngan aku buat diri macam x kenal aku. Hurm...Bgs x pyh je kan layan. Wpon aku dlm mencari Mr. X aku tpi x nak la gitu rupa. Bukan lah ckap aku ni memilih.. (of coz la kena memilih!! ) tapi kena gak la aku fikir betul2 sblm ulang kesalahan yg sma. X nak nnt mnyesal kmdian ari. Sekarang ni umur yg ptt aku fikirkan hubungan yg serius. Thats why la kena pilih betul2. Biarlah org ckap aku chossy ke apa.. tapi itu utk diri aku sndiri gak. Aku x nak le dpt laki yg hnya gunakan aku dgn apa yg aku ada. Aku nak laki yg betul2 serius dgn aku. ( kiranya terima diri ini seadanya la... )

Haish... apa lagi yerk...?? Masih memikirkan masa depan....perancangan sudah dibuat. Sekarang cuma tinggal nak melaksanakan je... Supaya perancangan aku menjadi nyata..(Skemanye ayat! hahaha)

p/s : ok.. kembali kepada artikel dr.poline!!!

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...