SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Sunday, September 4, 2011

:: My new Phone + Raya + Ladang = Cuti abis daa ::

dear bloggie....

agak lama la aku x update aku punyer blog ni. Aku pergi bercuti di ladang dgn bapa aku. Sebab dah cuti sekolah, so itu juga la masa untuk aku and adik2 aku spent time ngan daddy aku. Tambah lagi, daddy aku dah pindah ladang baru. Nak juga tengok ladang baru dia..

Anyway..before pergi ladang, aku ngan adik aku si timothy masing-masing dapat handphone baru. HAHAH~~ Adik aku dapat phone baru pun sebab birthday dia yang ke -17 tahun on 30 Ogos. Aku pula dapat phone baru sebab daddy aku nak bagi aku something sebagai tanda aku dah berada alam uni. Dah masuk tahun ke-3 dah... hehehe... Ape2 pon, aku pilih phone model SAMSUNG GALAXY S. Hehe...Nak amik S II tapi takpe la.. yg ni pon ok juga. (Harga yg tu mahal wei... ) Aku pilih phone ni pun semua gara2 pengaruh drama korea LIE TO ME! HAHA~~ Taksub sangat dengan drama korea ni sampai sanggup ikut phone macam drama tu... :D..

Then, pergi ke ladang. Best juga la.. Walaupun tak dapat online dengan lappy (cuma guna phone), tapi masa kat sini memang menenangkan aku. Wah...pagi2 bangun hirup udara segar. Petang2 pula pukul memukul dengan angin sepoi-sepoi bhasa... HEHEHE~~~

Yg ni plak gambar aku pegi ngabang rumah pekerja indonesia kat ladang bapa aku tu. Best juga..sebab aku suka makan diaorang punya nasi kukus.. BEST sangat. Tapi masalahnye, air yg dorang buat manis sangat.Tup tup gigi aku plak tetiba sakit..(memang dah sakit sblum ni tapi x kronik) Aigo...


Apa2 pon.. cuti aku bakal habis dalam beberapa hari je lagi. Semangat memang semangat sebab dah mula sem baru.. tapi...Hurm...masih banyak perlu di fikirkan. Apa2 hal pun.. gonna miss this holiday moment.. :D

p/s : berat pun makin bertambah rasa nye ni...:(



_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?171ea05eb39883ce54cd626fff5d44ab

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...