SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Wednesday, September 14, 2011

:: I'm Alien! ::

dear bloggie....

OMG!!! I've lost my IC!!!!!. Shit... macam mana la aku boleh kehilangan ic ku tu. Hurm... sangat2 mengecewakan... Kecewa dgn diri sendiri. Oleh yang demikian aku isytiharkan aku ni alien. Huhuhu~~~ Aku baru perasan ic aku hilang pun lepas 2 hari aku berpeleseran di bandaraya kuching.... Tu pun gara2 aku nak beli broadband. Sekali tau2 ic xda. Ingat kan tertinggal kat rumah... aigo... nasib la xda polis roadblock.. Kalau tak.. memang la aku kena masuk lokap...(JANGAN!!!~~)

Tengahhari tadi, abis kelas dr.lucy aku terus pegi JPN Kota Samarahan.. X ramai orang..bukan tak ramai. Memang xda pun. HAHAHA~~~~ Tanya punya tanya... kena kompaun RM110. HUHUHU~~ Serve u rite grace. Xpandai jaga barang.. huhuhu.... Bukan apa bah.. masa nak balik ke rumah sewa tu sengaut bah.. dengan beg2... aigo..aigo... SABOR JE LAA....

Anyway, sekarang dah start sem baru. Semangat pun baru. Apatah lagi dengan fakulti aku, pun baru. HAHA~~~ Macam biasala.. kali ni aku mesti habis2an belajar. Exam kali ni aku nak gempak. PEduli la apa orang kata... aku punya pasal. HAHAHA~~ Live Must Go On BEBEH!

Pasal Mr. X tu aku ketepikan dulu. Biarla... dengan keadaan aku sekarang ni. Tambah lagi dah jerak...lupakan,!!! Aku belum berani nak bagi komitmen. Walaupun hanya couple. LAntak la.. Lagipun aku tau TUHAN dah sediakan jalan untuk aku. Hehehe~~~ Aku cuma kena ikut je jalan yang DIA beri walaupun aku yang buat keputusan dalam hidup. Kalau aku buat salah, mesti DIA suruh aku U-turn ke jalan yang betul. I BELIEVE in HIM! Sebab sekarang ni aku betul-betul bersyukur kepada DIA. HEHEHE~~~

Last but not least... i don't want think to much... it's simple.. HEHEHE~~

p/s : Thanks to GOD!


_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?415382032814f98ba09e4d924b7d7207

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...