SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Tuesday, March 1, 2011

...kurang tidur dan terlebih tidur...

..
semenjak dua menjak, mata ni kejap2 stim...kejap2 fresh... huhu... bila mata dah stim, bawa tdur xnak plak trus tidur..bila dah fresh, boleh plak tertidur... apa kah?

...
hurm... seminar dah lepas...thanks to GOd semua berjalan lancar.. hehe... tapi a lot of thanks ngan partner aku sbb dia bnyak mmbuat kerja berbanding aku yg asyik je terlena... Thanks firah..hehe
sory a..kamek x bnyak tolong kitak lam hal tu... hhuhu... n thanks juga ngn dr. lucy sbb bg cuti utk kelas kitaorg pada esok hri setelah bertungkus lumus dalm seminar... hehehehe....i love u dr.lucy... love u so much!! muahxxx!!!

....
malam ni member aku bawa aku g tgk org main bol live kat tv... MU vs Chelsea..nyak ia...jadi kaki bol dah ku tok kah? adeh2...join jak la... nsb esok xda kelas... hehehe... jd, dpt lah aku berehat2... hehehehe....

.....
kawan? hurm... skrg ni ssh skit mok pecaya ngan kawan... sesetgh kwn jak yg boleh dipercayai...hehehe...mamy ckap, pray for their happiness and dont hate them..love them as u love urself... hehe... ok mum, i will....

.....
tdi koling2 ngan inik ku... (yeah! inik ada hp bah...maxis gik ya... haha) sbb ptg td inik kol aku, tp aku x jwab sbb tdo..hehehe... inik ckp dia lengau bah... heheh... trs la ckp2 gak ngan aki aku... hehehe... rindu plak ngan dorang... bila lah aku ni cuti... huhu...

......
*msg tone o berbunyi....* ni msti msg dr member aku ni... hehehe...

by the way... enjoy! and have a pleasure time!!

muahxxx!!!

p/s : bila jodoh aku nak muncul ni?

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...