SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Thursday, March 3, 2011

where is my mr.X??

....

bila lah aku nak ada mr.X ni? huhu... dah sethun 2 bulan dah xde mr. X ni... huhu...
boring gak sbb xde org yg aku nk merajuk2? (reti ke aku ni merajuk?? hahaha)

kawan2 yg dh couple tu, ada yg happy...ada gak yg x happy... biasalah tu...

hurm...aku? masih lagi menjadi pemburu cinta... (euwww...jiwang!!)
hidup single mmg best..nak lepak tgh2 mlm tgk bola ngn member mmg syok giler...
g shake2 boom2 pon syok gak...xde la nak control2 kan... hahaha

hurm... nak dptkan mr. X yg sesuai blom tentu dpt ke x.. apa yg kita hrap kan x smstinya akan dpt...

dh jumpa yg sesuai utk aku, tp kena reject.well, aku kan gelojoh sikit...tkut kena kebas org... (tp dah terkebas pon) hahahahaha

hurm..skrg ni slow2 je lah... buat biasa... huhu...(oo...bila lah masa tu akan muncul...?)

aku nak mr.x aku tu..kalau boleh lah mcm aku gak...haha.. jnis yg sporting..(aku sporting ke? haha).. yg ptg terima aku seadanya bah... hehe.. n plg penting gak, keserasian ant aku n mr.X aku tu mmg serasi... mcm show kt astro ria tu... SERASI BERSAMA... hahahaha

tp tu je lah kelemahan aku, mcm x ambik kisah ngn partner aku..(pglaman lepas la...) hehe... aku independent sgt kut... hahaha...

xpe lah... slow2 la... yg ptg mr.X aku tu, org yg aku salu pikir masa suka dan duka... n dia pon cam tu gak... hehehehe....

ngeee.....:D

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...