SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Saturday, January 28, 2012

:: Weekend ::

dear bloggie....

Sabtu.. hari untuk berlibur.. bersuka ria.. Hari ni, aku ngan anty dan kazen aku buat panggang memanggang.. Oleh kerana anty aku teringin nak makan ot ot, jadi kami dua pergi lah market kat tmn johor jaya. Beli ot ot ngan ayam. Ada juga beli daging kambing skit. Panggang je lah kan. Aku, anty aku ngan kazen aku kontrak panggang ot ot dgn ayam. Adik aku ngan sorg lagi kazen aku kontrak panggang kambing.. Tapi, tu la pasal. Gara2 nak tgk Man U ngn Liverpool main, skli tgk kambing hangus daa,,.... Aduhai....

Malam ni, minum lagi aku. Anty aku buka wain. PErgh!! Boleh tahan... Ibarat orang mengantok disorong bantal..aku hentam je lah. Bukan selalu dpt minum wain ni... Hehehe... Habis satu botol aku kerjakan...Ambik kau.. Pening tu tak la sangat. Tapi mengantuk ada lah... (lepas ni tidur lah aku..) Walaupun aku minum2, tapi itu bukan lah bermakna aku ni alcoholic ye. I admit it i love to drink. It all just for fun. Time sedey2, apa klas mnum kan. Hehehe... So, jganlah salah sangka. Everyone have their own way how to enjoying themselves.. :D




Tak lama lagi result nak keluar. Macam mana entah lah result aku. Hrap2 ok lah ye.. Takde masalah. Takde sangkut sana sini. Amin!

Dah berapa minggu dah aku kat sini. Tak lama lagi aku nak blk ke kching dah. Mula bz dgn khdpan aku.... Hurm.... Fikir pasal Jogja.. Aku pun blur mana nak cari sponser. Tu baru nak cari sponser utk Jogja. Ni aku nak cari tempat aku praktikal lagi. Aduhai.. Pening kepala aku. Aku plan nak amik kat miri ngan kuching. Senang. Dua2 tmpat tu aku ada rumah. Aku nak gerak sini sana pon ok je. Takde masalah.. Ni nak kena berunding lagi ni..

Ok..ok.. Stop sampai sini dlu. Mata aku pon dah layu2 dah ni.. Daaa

Love,
Gracie
Muahmuah
xoxo!


No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...