SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Monday, January 30, 2012

:: Nervous ::

dear bloggie....

Pagi tadi, aku antara org bertuah sbb smpat tgk keputusan semester lepas. HUHU.. Keputusan result aku xla terlalu gempak tapi berjaya mencapai matlamat! HAHAHA!! Syabas mera beta...syabas! Tapi.. petang tadi aku cuba view balik, dah hilang dah. Ye lah...sepatutnya 31 Jan keputusan keluar. Tetapi, 30 Jan dah kuar.. tu pon half day. (ada half day jga ye...). Apa2 pun, aku harap sgt kptsan tu esok x berubah. Sama je.. Kalau berubah pun, berubah kepada yang lebh positif. Kalau blh nak dapat A++ ada bintang2 n love2. hahaha

Masuk hari ni, dah nak msk minggu ketiga aku stay kt JB n berkhidmat utk anty n uncle aku kat company Worldwide Sealing Technology. Seriously, i feel something la bila keja dgn family ni. Tension and pressure lagi kuat berbanding kerja dengan org yg lgsg takde kaitan dgn fmily. Memang lah biznes is biznes, nothing with relationship. But the problem is, bila org ni ckp yg ini psl org ni, yg ni plak ckp yg ni. Aku plak, tadah telinga dgr je apa yg dorang cakap.. Nak cakap2 lebih memang aku x berani. Akibatnya, aku pun mendiamkan diri. Mana2 pendapat yang aku rasa aku patut keluarkan, aku akan keluarkan. Mana yang tak patut...*zip mulut* itu lah ia. HeHehehe.. So far, aku dah dpt catch up la dgn kerja ni.. Tapi masih bertatih2 la.. Hehehe...

Rindu pula aku ngan honey babe aku si Ferrari. Apa lah kabar dia sekarang ni ye. Hehehehe.. Harap2 Ferrari aku sihat walafiat la hendaknya. HAHAHA.. Sabar ye honey babe, i will coming sooonnnnnn!!! HAHA..Muah! Love u babeh! Ferrari tu gelaran kereta aku.

Ok lah.. Cau cin cau dulu!!! Hehehe


Love,
Gracie
Muahmuah
xoxo!



No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...