SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Sunday, January 29, 2012

:: Awan Nano ::

dear bloggie..

Wah... x rugi aku tgk AJL 26 kali ni. Keputusan sgt2 memuaskan hati. Awan Nano nyanyian dari Hafiz dah berjaya memenangi hati juri. (esehmen..rsa mcm ayat lam news je..hehehe). Dengan kostum yg murah, , pon dia blh menang derrr... Hehehe... Memang terbaeeeekkk lah... Trio, 3 Suara iaitu Ning Baizura, Jacklyn victor, n Shila Hamzah pon bleh than juga. Aku rasa kalau diaorg superpower lagi msti ada can lah nak jadi juara. Hehehe.. Lagu artis lain pon ok gak. Boleh tahan... Anyway, Congratulations la dgn TV3 yg sntiasa memberi kejutan kat penonton satu Malaysia ni. Program diaorg memang terbaeeekkk pnya lah.. Nanti aku nak kawin blh la aku tempak event planner dari TV3 kan? kan? kan? hehehehe... Gempak lahhh.. HEHE...

p/s : bila dgr lagu awan nano, tringat plak aku ngan Johan n Zizan masa Maharaja Lawak..**begitu lah awan nano nano nano nano nano nano nano...** hahahahahahaha


Love,
Gracie
Muahmuah
xoxo!

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...