SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Sunday, July 10, 2011

:: Walao!!! ::

Walao..!!! dah julai duhal... mean its been 2 month (more or less i think) i spent my sem holly holly holiday!!

erm... aktiviti semasa cuti.. well.. baru2 ni aku ada join fitness and dance. also known as cardio aerobic.. first time pegi, alahai malasnya.. sbb dipaksa.. tp bila dah join mmg syok la..



**pose sblum strt mengeluarkan peluh..wakaka**

peluh2 mmg keluar abs.. pergh!! first pegi dgn Little sis aku a.k.a annie. .. masa tu bdn2 mmg sakit la sbb terkejut kena exercise paksaan.. hahahhaha.. tp sekarang dah tak sakit dah..

pastu.. aku ada bawa best buddy aku.. a.k.a beth.. hehehe.. jadi la kami tiga ni bersenamrobic.. dah tu balik rumah main urut2 plak dah aku ngn beth.. hahahaha... macam2..

overall... aku jadi bos..aku jadi driver..dan aku juga jadi suri rumah tak bertangga (sbb blom kahwin) masa cuti ni.. aduyai...

oh..please wake me up when september start k..? not end... hahaha..

k lah.. chow~~~!!

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...