SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Monday, July 25, 2011

:: My Future? ::

dear bloggie,

Kenapa aku buat title "my future? "...? sebabnya aku sendiri pon x tau apa yang akan jadi dgn dri aku pada masa akan datang.. lbh2 lagi bila aku dah grad nnt. hurm...dgn course yang aku tgh belajar sekarang ni... blom tentu lagi aku akan dapat kerja dgn kelayakkan aku yg bakal ada nnt.

sedar tak sedar, dah masuk tahun ke-3 aku study kat UNIMAS dalam bidang sains sosial. Dan, aku juga memang dan pasti akan sambung tahun pengajian aku ke tahun yang keempat atas sbab aku kekurangan jam kdit utk dipenuhi... huhuhu...aduyai.... hrp2 smpai thun 4 je la.. x mo lama2.. hurm.

Sekarang ni, aku menghabiskan sisa-sisa cuti yang ada. yeah....menikmati cuti sepenuh hati. Habis je cuti, bersengkang mata dgn assignment. hahaha... how i miss that wonderful moment. Dalam waktu cuti ini, aku pergi cardio aerobic, pegi swimming (wpon x reti swimming..hehehe), tgk drama korea, dan juga jadi driver utk orang2 dalam rumah ni.

Hurm.... dah lebih daripada setahun aku menyingle. Hidup mmg freedom giler.. Xpyah ada hati berbelah bagi... tapi sebenarnye nak juga ada someone special kn? sampai biler aku nak single mcam ni. Kawan2 ramai dah ada orang tersayang... haha...kadang2 tgk orang jalan kat mall, pegang2 tgn...alahai...jelesnye la aku.... hahaa... takpela..slow2..mana la tau kan ada jumpa orang yg betul2 sesuai dgn aku yg ntah apa2 ni kan..?? hehehe....

Dulu tyme skul, cikgu salu ckap time kamu kat U la jmpa dgn lelaki yg kamu nak.. tp aku dah nak 3 tahun kt Uni, tak jumpa2 pon? Bulak lalu cikgu... huhuhu...

Kalau la boleh kn, ciri2 lelaki yang aku nak tu biar la bertentangan dgn diri aku... Aku ni suka laki yang romantik sbb aku tak romantik. Aku suka laki yang suka mengemas, sebab aku ni kureng sikit bab mengemas... hahaha..kira macam tu la... Kira macam kekurangan aku melengkapi Dia, dan begitu juga la dgn kekurangan dia.. hahaha... ** Ade ke?? **

Tapi, apa2 hal pon, biar la aku menikmati masa single ni dgn puas2.. hahahaha... Single bukan maksud tak laku...Sebab belum sampai jodoh... hehehehe...

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...