SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Sunday, December 5, 2010

Popular Book Sale + Pc Expo = LELAK AMAI!!

hari ini, 5hb Dec 2010 - aku n adek2 aku yg gendut n kurus pegi Danga City Mall, JB...ada popular book sale deh... hehe... saja2 nak pegi tgk buku sambil2 tu beli trs komik utk bdk dua ekor ni so, tak la diaorg asyik tgk tb je kat rmh kan.. wpon komik tp membaca lah juga. aku plak, rembat satu komik tajuk "Bukan Putera Biasa" ngan satu novel true story " The Saddest Girl in The World".... aku baca starting TSGTW tu.. best gak baca... so, aku rembat je lah.. hehe...tebal jgak tu...takpe..usaha untuk membaca.... *tiba2 teringat lagu kempen marilah membaca yg kerajaan Malaysia seru kat rkyt2 nya..* :)....

*ini lah buku yg aku beli td*

den, pegi pc expo kat Persada Johor..iaitu salah satu tmpat utk apa2 convention yg diadakan kt JB...pergh!!!! pnya lah ramai org. sesak sana sini.. smpai2 aku kena langgar org... huhu...tujuan utama pegi pc expo nk cari external hard disk...igauan hati ku. *pasni x yah g pc expo lg kalau xde apa2 yg pentg... hahahaha*...cari pnya cari...jmpa lah satu menarik hati ku.... plg aku ska mestilah warna hard disk ni kan... KALER PINK!!!!! hehee... cantek...ngam la ngn lappy aku yg sama kaler pink... I LOVE PINKY! heheehehe...RM160, utk 320gb. adeh adeh.... melayang duit aku... tapi xpe la. last item utk lappy aku setakat ni. hehe...


*its PINK!*


adeh...adeh.... penat wei kaki aku jln ari ni.. blik je dari jln td, bawa adek2 aku pegi mandi kt swimming pool. adeh adeh! giler btol.. aku, 2 org adek aku ngan Bulan a.k.a babysitter utk anty aku, kitaorg sma2 g mandi. nah.... mndi puas2 smpai x ingt nak balik. adek aku yg 2 org tu x yah ckp la...kalau blh, tdo dlm swimming pool diaorg sanggup. haha... tgh syok2 kmi mndi, adalah segroup bdk2 ni sma mndi kat swimming pool. yg ngek nye diaorg ni, mn kitaorg pegi situ la diaorg main...last2 aku ngn Bulan apa lg, buat plan nakal pegi lompat beramai kat diaorg. NAH!!! ambik ko! kenalah diaorg..lbh2 lg ngn aku ni...hahahaha...bdn aku kn bsar jd ombakan dia bsr lagi la... hahahaha... pdn muka korang! ngeee.... jht btol.. hahha...

oh...skrg kaki sya sgt skit...penat lo...huhu...

p/s : Gracie.....hehehe... u x rsa something ke? hehe


No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...