SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Wednesday, December 29, 2010

Piala Suzuki..Malaysia vs Indonesia

yeah! stelah 14 thun akhirnya malaysia berjaya merangkul juara dalam kejohanan bola sepak kali ni. yes! im proud to be mlaysian.. hehehe... well, adat bertanding mmg ada kalah dn menang. kalah sekarang bkn bereerti kalah utk selama2nya kn? sma jga dgn kemenangan. kalau dua2 kalah dua menang sapa yg pegang title kalah n sapa pegang title menang?

well, bg aku peminat indonesia n malaysia tak perlu la fanatik sangat smpai tuduh masing2 macam2 kan. penyokong indonesia, we all malaysian tahu macam2 persengketaan yg wujud antara dua negara ni. even though small things pon bleh gduh. cmon la guys... xde ape pon yg korg dpt if gduh mne pon....sentimen nasionalisme ptt ada tp xkn la bnda kcik mcm ni pon nk gduh gak..hehe

malaysian, u guys should proud with our footballers. if they didnt win this competition mcm2 la korang ckp psl diaorg. hey...kalau nk sgt mng, pegi la main ikut diaorg. br korang rsa mcm mn ssh pyh nk dptkan kemnangan... korg ingt sng ke nak berjuang mati2an kt tgh pdg bola sepak dlm masa 90 minit tu? gilaks ooo.... bila malaysia menang, puji2 an, bila malaysia kalah sumpah2an... spttnya kalau malaysia kalah korg kena bg kata smngt. marah2 blh la tp tgk2 la beb! diaorg tu wakil kita main bola sepak yg dh lma jd kebanggaan negara kita. ..

malaysian footballers n indonesian footballers...good jobs guys!!

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...