SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Wednesday, December 8, 2010

Singapore!


7 dis 2010 - aku n adik2 aku ngan anty n uncle aku gak, kitaorg pergi ke singapore. ini 2ndt time la aku pegi singapore n 1st time utk adik2 aku... enjoy gak la. first place kitaorg pegi singapore zoo kat Mandai Road. fuh....nsb x bnyak org. sbb time tu weekday bukan weekend. kalau weekend, mmg pnh la tmpt tu....dr pkl 10 pgi kitaorg kln kt dlam zoo tu smpai pkl 5 petang....cba bygkan betapa besarnya tempat tu. mcm2 binatang la ada dlm tu....

dah abis jlan kat zoo, kitaorg pegi orchard road plak. kat situ mmg syurga shopping! hahaha... kitaorg pegi wheelock palace. 1st thing aku cari of coz la mnyak wangi per una blush, Mark n Spencer. faveret perfume aku. hehe...pegi makan burger king, then jalan pegi ke pokok krismas yg besar. pergh! jalan2 kat situ mmg cantik sbb dihias dgn lampu2 lip lap... mmg cantik. tgk keadaan krismas kt situ rasa mcm kat London je...hahahahah..(mcm la pernah pegi) tp mmg cantik la.

then, kitaorg pegi plak kat muhamad mustafa shopping centre. kat situ plak, pun satu lagi tmpat shopping. aduh2...kat situ bnyak geng2 india, bangladesh n lain2 la.... tp suasana kat situ aku rasa mcm pergi INDIA je... kihkihkih...dah sana sini aku tgk org india..tu la aku rsa mcm tu. hehe..... smbil2 cari tu ada la aku selisih ngan org filipina...adeh2 hensem nye laki filipina yg sorang tu.... hehehe....

yeah...asa nye tu je la aku dpt story...hehe...xtau nk story ape dah...kinda blur ni..huhu

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...