SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Friday, December 3, 2010

Hot n Cold = Celap + Angat

hujan lgi petang ni... hurm... (,")

pembuka bicara, hari ni macam biasa la aku. kat rumah je...bgun pagi td pon lmbat mcm biasa ga...pkl 10.30..(ish buruk tol perangai anak dara sorang ni! ) hehe... ala, aku tdo lmbt mlm td...kol 4pgi.. sbb tgk ceta Safe Harbor kat chanel 702. best ga ceta tu. pasal sepsang suami isteri yg bersara awal n nak hdup kat atas bot. tp syg, impian diaorg tu terganggu sbb ada sorang hakim ni mnta tolong dgn si suami utk tolong jaga dua orang bdk nakal sblm dimasukkn ke dlm tahanan juvana... sepnjg bdk2 tu tnggal ngan dorang dua, bnyak perubahan dah jadi ngan perangai bdk2 nakal tu. diaorg lama2 boleh berubah sikap. hurm... drpa pemahaman aku tgk ceta tu, mesej yg cuba penulis skrip tu smpai kan ialah bagi peluang dgn org yg dah buat slah selagi diaorg dpt berubah. erm... good story...*2 thumbs up utk ceta ni* hehehe....

dah masuk 2 hari kat umah anty aku ni... ddk tgk tb, main ngn angela (tp x dpt over sgt sbb aku batok. tkut jangkit kat dia) huhu... pastu on9... td g klinik. aku batok2. huhu..agaknya fengshui medical aku taun ni x brapa bgs la. asyik skit je... huhu...sbar je lah... erm...

tadi bawa adek aku yg duaorg tu pegi mndi kat swimming pool...adeh2...sejuk.. tp x dpt lama sbb ujan. kang makin trok skit aku. huhu... adek gendut aku tu bkn nk dgr ckp. sbar je la... hehe...tp dia sure dgr ckp aku pnya... hahaha...

ohok ohok! eh..batuk...excuse me..hehe...
aduhai...lemah2 je ase bdn ni. tpi aku kuatkan...:D...

apa lagi yerk?

p/s : Gracie...ubat jgn lupe makan k?


No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...