SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Monday, April 23, 2012

Some of Memory From Jogja

dear bloggie, 

Bawah ni adalah sebahagian daripada gmbr class trip aku ke Yogja dgn comrade2 aku yg seramai 12 org.. Ada bnyk lgi gmbr lain, tp tu la...bnyk sgt. Kalau nak tgk lg yg lain2 tu, blh la view kat FB (klik la...) aku ye.. Hehehe... 



 Di Airport Kuching sebelum ke LCCT. 

 View Gunung Merapi dari flight 

 Semasa aktiviti kemasyarakatan bersama kanak-kanak. Mereka sangat happy. Lebih2 lg bila tgk majoriti kami berbadan comel dan gendut.. HEhehehe

 Selepas sesi diskusi dgn pelajar IR, UGM. On the way nak ke Koperasi UGM, sempat la bergmbar kat sini..

 SYOK!!! View dari atas kat Candi Borobudur. Cantik kan?? 

 Aku dah capai thap nirwana??Hehehe...Rasa mcam bermimpi dapat menjejakkan kaki kat candi ni. 

 Depan Candi Mendut, candi kecil sebelum ke Borobudur. 

 Aku ngan housemate, roomate, classmate, n schoolmate aku, Firah. Muka yg sgt lapar. And kami merasa masakan yang 100% masak dgn bhn asas ialah mushroom. Org Jogja panggil mushroom, Jamur. Sangat SEDAP! 

 Lepas lunch, kami ke Gunung Merapi. Ni pandangan dari kaki gunung. Cuaca panas, tapi angin sejuk. Best! Ni kira pasca letusan slps beberapa tahun yang lepas. Can't believe dpt tgk real gunung berapi. AWESOME! 

 Ni kat Pantai ParangTritis.Kawasan pantai lebih kurang mcm kat Malaysia. Cuma bezanya warna pasir kat pantai ni warna hitam.. 

 Ni, masa sunset.. Aku n Bos program trip ni, KEMA. Cantik tak view kat blkg kitaorg tu?? Hehehe.. 

Tu la antara sebahagian gambar trip aku. Lepas ni ada trip ke Kabong. Wah..mmg traveling abis la aku bln april ni.. Hehehe...Semoga trip kali ni, bawa bnyak kenangan and memori.. Ye la,sbhgian dri kwn2 dh nak grad. Aku je msh stay... Hehehe... 

sekian dri aku yg comel. 

Love, 
Gracie
muahmuah! 


No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...