SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Wednesday, April 4, 2012

:: Holiday Gonna Started ::

dear bloggie...

Hari ni Holy Thursday or Khamis Putih. Antara hari persiapan untuk semua umat Kristian Katolik untuk sambut Good Friday n Easter. Aku harap aku sempat pgi church ptg nnt. Ye lah, memandangkan aku ada kelas petang ni. Harap x lambat la.. Huhuhu..

Beberapa hari lgi aku akan bertolak ke Yogja. Tak sabar juga nak pegi Yogja. Dlm msa yg sama tkut jga. Hrp semua berjalan dgn lancar and selamat. Selamat pergi dan selamat pulang. AMIN! Balik dari Yogja nanti, haaaa... pening masih ada. Assignment nye...field trip ke Kabong, Saratok. Alahai..seramnye la aku pegang duit banyak ni.. Sapa nak rompak, sila la rompak bank ye.. Jgn rompak aku. HAHAHA.. (kepala biul dah)

Ok lah..memandangkan kelas nak start dah. AKu pon kena la mngundurkan diri. HAHA.. Kelas Inter Eko.. Pening kepala aku. Nasib baik xde kira2..

Love,
gracie
muahmuah

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...