SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Friday, April 13, 2012

:: Bye Yogjakarta ::

dear bloggie....

Hari ni kami balik ke Malaysia, tanah air tercinta. Setelah hampir seminggu stay kat sane, pengalaman yg dpt mmg syok abis. Kalau dulu mcm angan2 mat jenin je nak tengok Candi Borobudur. Tp sekarang angan2 tu mnjadi nyata.. Rasa mcm bermimpi pun ada dapat melawat candi. Lepas tu pergi pula ke kaki Gunung Merapi yang memang terkenal dengan letusan gunung berapi beberapa tahun yang lepas. Suasana kat sana sgt2 seronok. And aku juga dpt naik scrambler yg selama ni aku idam2kan. Nak cerita bnyak psl trip ni, mmg tak terkata. Nanti2 lau ada msa, aku akn upload beberapa gmbr best sepanjang berada di Yogjakarta.

p/s: online skjp di Changi Airport. :D

love,
gracie
muahmuah!!

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...