SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Sunday, April 8, 2012

:: Kota Yogjakarta ::

dear bloggie...

Waaa....akhirnya selamat sampai di Yogjakarta selepas entah berapa lama entah kami kena melalui jam dan perjalanan yg sgt memenatkan kat airport and flght. First impression masa smpai di Kota Ilmu ni, WOW!!!!!!! Betul2 meriah. Dgn poster yg besar n bnyak.. tmbh lg org2 di sekitar sini.. Ditambah kan lgi dengan keadaan jln rya yg mmg penuh dgn motorcyclist... Pergh!! Rs cam racing pon ada jga... Plg penting, anak2 ikan di sini pun blh tahan!! HAHAHA!!

Memandangkan hari ni ada free, ada lah di antara kami berjalan2 di sekitar pasar Malioboro. Brg2 kat sini memang murah and blh ditawar. HEHEHE... Tp risiko pickpockets and peminta sedekah kat sini mmg tinggi. Teringat td masa kmi otw nak ke hotel, teksi yg bwa kami ke hotel berhenti di trafik light. Masa tu la ada sorg pompuan ni buat persembahan kat dpan kereta. Mmg mcm sinetron dlm tv3 tu la.. Hehehe...

Esok, program kami diteruskan dgn aktiviti bersma kanak2 di Taman Kanak-Kanak Masjid Kampus UGM. Harap semua berjalan dgn lancar dan baik lah.

Memandangkan dah penat sgt ni, n esok kna bgn awal. Maka aku pun nak mengundurkan diri la.. Nak tidor..

Selamat tidur!

Love,
gracie
muahmuah

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...