SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Wednesday, March 7, 2012

:: Unexpected! ::

dear bloggie....

Haaa... aku ada satu kesah yang btul2 mengejutkan aku semalam.

Semalam aku terima kiriman surat daripada someone. Mula2 tu blur juga aku sbb nye klau mak aku yg kirim mesti dia bagi tau aku... Sekali aku pegi check... OMG! Aku dapat surat daripada Ex aku dulu. NGAITI!! Terkejut giler aku.!! Aku buka la kan envelope tu kalau2 dia kirim aku duit ke apa ke kan.. (sbb dia ada pinjam duit aku dulu!!) Tau2 dia bagi surat rayuan daaaa.... surat smbg balik ler.... TAK KUASA MAK TAU NAK LAYAN DIA! NYAMPAH!! BUANG MASA MAK JE NYAH OI!! Lepas dia buat macam2 kat aku...pastu plak dia hina aku.. dia caci aku.. dia tuduh aku macam2... NO WAY AKU NAK RETURN BALIK NGAN DIA!!! Dia nak bunuh diri semata2 suruh aku return balik pon aku tak nak ok!!! Xde faedah pon utk aku! YES!!!!

Biarkan yang semalam adalah kenangan. Walaupun kenangan tu pahit, aku tak nak ulang kenangan tu lagi!!! SELAMAT TINGGAL!! HAHAHAHAAHA (ketawa jahat)

Kelas pun nak start, jadi aku chow dulu.. heheeheh....

Love,
gracie
muahmuah

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...