SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Tuesday, March 6, 2012

:: Training, Classes and Trip ::

dear bloggie.....

Wah..agak2 dah berapa lame yerk aku x update blog ni?? Smpai seminggu tak?? HUHU... Bz sgt2 skrang ni. Dgn handball nye, trip ke jogja, trip ke kabong.. Huaaaaaa....

1. Sekarang ni aku n teammate tgh training handball utk tournament akan dtang.. NEXT WEEEK!!!!! Aduhai..training dlm msa 2 minggu... Star pon kena training lama ok... Apa2 pun aku sangat sangatttt puas hati dengan kerjasama daripada team aku. Dorang smua bt yang terbaik masa training. So, utk game akan dtg dorang dpt buat lgi terbaik la... Target kali ni nak masok ranking 123.. Last year dpt no 4. Jdi thun ni amik no 3 pon ok jga... :D

2. Trip and trip. Bulan 4 adalah bulan travelling utk aku. 7 april smpai 13 april aku n classmate akn ada trip ke Yogjakarta. haaaa..ni satu hal. BADGET! Aduhai...badget mmg besar..tambah lagi duit pt aku bnyak dah sot ats sbb2 tertentu. Aduhaii.... Takde cara lain, terpaksa la aku pinjam duit saham aku dulu.. Trip ke Yogja, kitaorg akan pergi ke UGM, antara uni yg plg terkenal dan tertua di indonesia. Tak sbar jga nak tgk tmpt org. Kiranya, ini lah antara perjalanan aku yg jauh. Sblm ni pergi Singapore je pun.. Hehehe.. Balik dri Yogja, sekali lagi aku ada trip. Tapi kali ni dalam sarawak. Aktiviti khidmat masyarakat kat Kabong, Saratok. Harap2 dapat buat yg terbaik utk trip ni. And dpt pengalman. Dgr2 kitaorg akan ada aktiviti memukat kat laut.. Waaa.... Mcm best kan?? Hehehehe

3. Utk trip ke kabong aku jadi bendahari. HAHAHAH!! Utk hari ni je aku dah dpt RM 1k. WAH!!! Lau hari2 dpat mcm ni kan best...?? HAHAHAHA

Ok lah... smapai kat sini je la pot pet aku.. Apa2 nanti aku update lagi... :D

Love,
gracie
muahmuah!

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...