SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Thursday, March 15, 2012

:: GAME END ::

dear bloggie.....

Hari ni hari terakhir piala kejohanan piala abg johari. Walaupun team pompuan kalah dlam quater final, apa2 pun aku bersyukur sangat ada team yg btul2 superb!!! Diaorg dah cuba sebaik mungkin. Harap2 lepas ni team handball unimas tak lah terkubur lepas ni. (brapa bnyak leps ni la daaa....)

Malam ni aku gather ngan geng2 aku kt HT4. Owh..how i miss all this moment... cuma ada kurang dua org lagi.. Hoping hubungan ni akn terus kekal mcm ni and one day kitaorg dpt bkmpul ramai2 wlaupun jarak memisahkan kitaorg smua. HEHEHE...

K..K.. aku nk karok!! HAHAHAHA....


love,
Gracie
muahmuah
xoxo!!!

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...