SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Wednesday, March 28, 2012

:: Bingung ::

Dear bloggie....

Its been a while, aku x update blog aku ni.. Agak sibuk la.. dgn kelas dn sewaktu dgn nya.. Fenin.. Sekarang ni dgn kesempatan yg ada, aku update la blog aku ni. Nak cerita best, rasanye xde la best sgt kot.. Cuma, baru2 ni aku jadi pakar kaunseling yg tak bertauliah (PEHASAN!!!!) Hahaha...

Ada sorang member aku ni, ada prob. Bahana si FB la ni.. Entah la.. Aku ni dgr aje la... Nak ckp lbh2, tkt plak dia xdpt terima kn? (tp dia jga yg mmerlukan khdmat aku...huhu). Aku bg je la pndapat yg aku rsa sesuai. Gara2 si kawan dia sorang ni ada post something la kt FB tu. Tp xde la direct ke kwn aku ni. Dia ckp naluri dia yg rsa cam kwan dia ni hentam dia. Haish.. (aku pun penin baca ayat aku ni..) Nasihat aku sng je.. tak pyh layan. Sbbnye, yg sorang tu x tag nama dia..so, buat biasa je la.. xpyh nk lyn. Kalau nak gadoh2..toksah la... Dah besar..malu tgk dek org. Btol x?? Btol x??

Tinggal seminggu lagi, aku dn kwn2 yg lain akn bertolak ke Yogja. Class trip. Aduhai!!! Belanja?? Toksah ckap la... mmg mahal. Tp nk bt mcm mn kan? Nk x nak kena juga pergi. Tiket dah beli.. Tmpt tgl pon dah book. Alahai...

Sekarang aku dlm usaha utk habiskan bacaan aku sebanyak 70++ muka surat. Aduhai!! GAMBATEH!!!!

Itu je kot.. ngeee..... Selamat berblog!

Love,
gracie
muahmuah!

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...