SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Sunday, December 4, 2011

:: Kehidupan ku ::

dear bloggie...

ye..aku meng-update-kan blog aku. Sekarang ni aku mnggunakan khidmat PC drpd CAIS tersyang aku. HOHO..nak guna wireless lam CAIS ni slow sgt... **CAIS tu library - info utk followers aku yg bkn dr Uni aku..hehe** Tmbh2 lg aku saspek yg lappy kesygn aku nk mcm kena virus. huhuhu... Jgn la ko diserang virus lappy. Aku msh mggunakan khidmat ko. Nak serang tunggu aku cuti sem. Nanti aku hntr p klinik. K?? K ??

firstly, Aaaaa...kehidupan ku sbg student skrg ni mmg pnh dugaan. Dugaan plg kuat aku ialah masa utk aku mnyiapkan assignment yg diberikan oleh lec aku. Aduhai..naik biul juga otak aku nk mmbaca artikel yg boleh dikaitkan. HUHUHU... Tmbh2 lgi nak mncari buku2 di CAIS yg agak berterabur, lg pning kpala aku nk mncari. Aduhai!!


secondly, ni nak cerita. Tdi nyah aku, Ida ada dtg rumah. Mak Aiiii....lamer jga la bergosip ngn dia setelah skian lama x bergosip. Ye lah..msg2 bz dgn keja. Dia nk siapkan PTA dia..aku plak dgn ...mcm biasala..asaimen. Haa...mmg bz la... Kdg2 ada la terserempak kt CAIS. Tp x lama je. Sbb nk siapkan kerja. HEHEHE~~nyah nyah..bila lg kita nak karok cam dulu2?? Smpai si kema curi satu lgu kak mona? HEHEHEHE...


Thirdly, malam tadi aku tidur agak kurang lena..aku pon x tau apsal aku tdur krg lena smnjak keblkgn ni.. bnyk sgt bnda difikirkan kot.. Tp aku ada keseraman sikit bila aku tersedar dari tidur, aku dgr bnyi laki ketawa,,,Hurm.... Mimpi aku je kot....Hurm...lupakan. Yg pntg smbahyang...ingat tuhan. Aku percaya TUHAN salu ada ngan aku wpon aku kdg2 x ikut ckap Dia. HEHEHEHE~~~


Fourthly, huuuuuuuuuuuu...cuti sem ni aku xkn mnjenguk bandaraya miri kesayangan aku. Sebab, anty aku dah book aku kerja ngan dia kt sana wpon sbln. Dia kekurangan staff. Tmbh2 lgi dia buka ofis baru. Hurm..bgs jga kan? At least ada gak duit masuk kan?? Dpt la tmpung perbelanjaan aku pergi study trip nanti. HEHEHEEHEH~~ Tmbh2 lg aku nk celeb bfday aku ngn member aku kt Kch sini. Aku pon dh jnji nk celeb sma. Venue?? Bakal ditentukan.. Hehehehe~~ Mcm awal thun ni tadi, smua aku bawa celeb sma, mcm tu jga la next year. Xkan ku tinggalkan. HEHEHEEH~~ wpon smbut dua tiga kali... HEHE~~


**gmbr2 di atas hasil kerjasama dari Mr.Google..:)**

Oleh itu, aku stop skjap updating blog aku ni. Nak truskan dgn sesi pencarian artikel-artikel yg main sorok2 ngn aku.. hehehehe...

p/s: RM...RM...RM...

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...