SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Tuesday, December 6, 2011

:: Simple Party with Dr.Lucy ::

dear bloggie.......

Hari ni kelas SSA3033, Security and National Defense, adakan parti. Simple party je. Aku, Kabi, Firah ngan Fazi pegi amik KFC yg dah ditempah oleh Kabi. Huuuuuuuuuuuuuuuuu...semerbak bau ayam KFC dlam kereta aku. Hehehehehe....

Pastu, masuk kelas dah mmg konform2 lambat la... hehehe... habis kelas dr.lucy, kitaorg pun mkn2 dalm kelas. and bg souvenir utk dr.lucy. Dr. Lucy of coz la tak sangka yg kitaorg ada bt party mcm tu ngn dia wpon simple...anyway, each of us really enjoy with the moment.

Tanpa sedar, hubungan diantara kitaorg sekelas actually makin rapat. Dulu msa2 mula dulu....jmpa2 dlm kelas je pun. Pastu abis2 mcm tu je. Sekrang ni, kalau sorg takde dlm kelas, mula lah mencari...lebih2 si colin tu yg mmg selalu jadi tumpuan. HEHEHE... Antr org yg selalu di cari dlm kelas klu tetiba menghilang :

1. Kema
2. Colin
3. Ben
4. Vee
5. Kabi

Tu lah antara mereka2 yg sntiasa di cari kalau diorg takde dlm kelas. HEHE....
Bawah ni gambar2 dlm kelas yg smpat aku amik. Gmbar biasa2 je.... Check it out!


*amoi dua orang ni memang suka bergambar, hehehehe... Kate n Bita...*




*haa...tu la mereka2 yg sedang menikmati ayam KFC.*

*err.... mike amik gmbr dorg tiga, aku amik gambar dorg 4. hahaha*

* ni plak masa kami pegi amik kfc. Nampak si fazi tu ken timbun oleh kotak2 KFC*

Maka dgn itu... sya mngundurkan diri sekejap lah ye... hehehehehe....

p/s: sayang u olz!!! muah!!!



_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://html.expresso.me/smileys

2 comments:

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...