SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Thursday, December 29, 2011

:: Final Exam is Coming ::

dear bloggie...

hohoho..agak lama la aku x update blog ni. Cerita terkini aku..struggling utk final exam yg tinggal seminggu setengah lagi...(betul ke aku kira ni??). Setelah beberapa hari aku tinggalkan lappy ni sndirian kat rumah and nota2 yg ada... dan semlm aku bru aku bermesra dgn lappy aku. Alahai...kesiannye lappy aku kan?? HEHEHE~~

Dan sekarang, aku tgh membekukan diri di CAIS untuk online+cari article+cari buku= @.@".. tettt,!!!!

Final kali ni aku berdoa sgt2 dapat buat yg terbaik and dapat result gempak..and ada peningkatan. Nak harapkan result sem lepas masih average giler... Nervous pon ada gak aku ni... huhuhu....

Tak lama lagi dah nak masuk tahun 2012....dan bila tahun baru dah bermula, maka dengan itu umur aku pon meningkat setahun. Umur dah meningkat tapi sulu hati blom ada. Aduhai...susah hati juga aku ni. Hari2 yg dilalui pon boring je. Nak cari, aku dah try cari tapi smua x sesuai dengan citarasa aku. Bukan lah aku chossy...tapi nak cari yang terbaik. Nak harapkan someone yg dah bekerja tu...hurm...yg tu aku simpan utk happy hour je.. dia yg mulakan dulu, aku lyan je la. Kononnya nak layan kesepian di dalam hati...Not more than that... HAHA~~~padahal makin sepi ada lah. Cukup2 je lah sekadar buat aku senyum/happy dalam sehari. Tambah2 lagi cousin2 aku yg sebaya dan muda setahun dari aku dah anak. Waaaaaa.....terasanyer diri ni dh tua... Nenek aku dah siap cakap lagi..."pasni tunggu dapat cucu dari Nang la.." tetttt... aku dh tak tau nak ckp apa dah... huhuhu.... Jangan nak kahwin nek, kalau calon belum ada..

Apa2 pon kepada follower ku... janganlah bosan ke apa ke ye bila baca entry aku ni. Biasala..ni dikira diari la juga cuma diari ni di"sharing" bersama... HEHE..... ok? Daaa....

p/s: Azam tahun baru aku... nak jadi LADY BOSS! hahaha...ko tek ada??

2 comments:

  1. apo...sinu mai nya. ang dgiga sulu ht ar..biar datai kediri empu. tp zaman diatu..ngai nyadi nda ngiga..ndai nmu dtai kediri ya..kihkihkih.

    ReplyDelete
  2. nemu pun d... udh bndar ngiga tu a.... ndai ga temu... c siku nyak respo bc...tp org ngempu ya... xkn ku ka ngacau hbgn org...? ia jadi kwan hppy hour ku jak la... hahaha

    ReplyDelete

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...