SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Monday, May 16, 2011

Totally Crazy with TOP!!!


TOP BigBang....

Aku pon tak tau mcm mn aku bleh minat ngn dia ni... Aih!!

Sebab aku minat dia ?? Hahaha...first impression aku...muka dia cool giler... hahaha.... ( aku pon tak tau napa aku suka laki yang cool2 gaya) hahaha...

Aduhai...nasib baik la ko kat Korea TOP...and artis... kalau ko org biasa2, pastu tgl kat malaysia..pastu dekat2 ngn aku je...adeh2...dah lama dah aku try usha ko.... hahahahaha...

Honestly, sebelum aku tdor or tak dapat tdor... muka dia la yg aku tatap... supaya dapat tdo dgn sng ati... hahahaha....

dush dush..


No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...