SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Thursday, May 5, 2011

I Love Dr. Lucy....

Dear Bloggie,

Setelah berjaya menempuh dugaan dan perkara yang buat aku tak keruan pagi tadi akhirnya berjaya di atasi... (pergh..skema nye ayat aku..)

Hari ni, aku ngan coursemate aku berjuang habis-habisan dgn paper Dr.Lucy.. gemuruh tu x pyh cakap la... perasaan tu memang campur-campur la macam air batu campur.. huhu...

Dengan kekurangan tidur...tambah juga aku yang tetiba x dapat bangun dari tidur pagi tadi..memang sakit la...(pagi tadi macam ada something yang buat aku tak dpat nak bangun..mcm semangat berpisah dari badan je) ...huhu

Masa menghadap paper dr.lucy tadi... sempat lagi scan2 soalan..hahahaha.. dah mcm mr.bean pun ada da... 15 minit pertama memang tak bersemangat.... tapi lepas tu, nampak je muka dr.lucy terus semangat membara aku datang....(macam lagu Bara, yg Awie nyanyi)...tanya dr.lucy betul ke x aku punya draf... hehehe..dr.lucy siap bagi hint2 lagi kat aku...

Tapi agak frust la juga sebab ada nama tempat tu aku tak berapa nak ingat nama penuh dia...smpaikan boleh terkeluar pulak nama anime ngan nama movie korea yang aku tengok... hahahahaha....

Apa-apa hal pon, semua yang aku jawab tu belum dapat nak menyakinkan aku samada aku boleh dapat markah yang melayakkan aku dapat keputusan yang baik... Masih samar2 je ni... huhu... dr.lucy.....hurm.....

Esok plak paper dr.parveen...hurm..yang ni pon lbh kurang... wah..kena lagi struggle... ingat semua tutor..ngan kuliah... wah...nasib baik paper waktu petang... tak lah sakit sgt... wah...

Gracie.... Good Luck utk paper esok and buat sebaik di antara yang baik dan untuk terbaik...(err.....lantaklah ngan ayat ni..hehe)

*kalau la ada gambar dr.lucy...dpt ga post2, sharing2...hehehe**

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...