SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Thursday, May 12, 2011

Tentang C.I.N.T.A Lagi....

Dengar musik piano dari Yiruma, Kiss The Rain buat aku terfikir. Apa akan jadi dengan kehidupan aku yang masih lagi hidup menyingle sampai sekarang. Kawan2 aku rata2 dah ada pasangan masing-masing..tapi aku masih lagi macam ni. Single mingle...

Orang cakap, kat uni la kita akan jumpa life partner kita tapi utk aku teori tu macam tak kena je.. huhu...

Sabar je la Grace.... mungkin akan ada nanti satu hari nanti...


No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...