SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Wednesday, June 27, 2012

:: Working Atmosphere ::

dear bloggie.... 

Ayat mcam biasa... lama tak update blog!! Ok..ok..ni aku nak ceta sal LI aku.. (LI stand for Latihan Industri). Sebagai pelajar uni yang ingin bergraduat, hehehe..aku kena la ikut LI. Aku LI kat salah satu jabatan kementerian malaysia... Tempat orang2 buat pasport... (Tau la kan kt mana..) Untuk minggu pertama dan kedua, aku jga bhgian kaunter.. aku bgi no giliran and borang kt sapa2 yg nak apply buat pasport. Best juga la dapat tgk muka org yg macam2... pastu plak nk lyn prangai org yg pelbagai karenah.. Nak kaitan ngan aku punya kursus kajian antarabangsa dengan apa yg aku tgh LI sekarang ni... susah eden nak cakap.. Bkn nk pndg negatif..xde pun.. cuma itu la... segala teori2 yg aku bljr blom tentu ada kaitan dengan apa yg bakal aku praktik time keja nnt.. Tp apa2 pun..aku ambik ni sbgai pengalaman je. Tgk keadaan persekitaran...and nilai sendiri.. mcm tu la.. 


Ni aku dh prak..tmbh pula termasuk dlm golongan ibu2 atau yg dah berkahwin..macam2 la cerita aku dgr.. gosip pasal laki, ipar2, dn sewaktu dgn nya.. mcm2 la.. aku ni dgr je lah.. bkn masuk line pun.. hahaha.... LAYAN!!! 

ok..ok..aku rasa tu je la ceta dr aku stkat ni. SEKIAN, TERIMA KSIH.. kuikuikui.... 

love..
gracie.. 

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...