SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Friday, June 8, 2012

Happy Gawai

dear bloggie...

Haloo... lama x update blog sbb bz ngan gawai. Wpon ada line tenet kat rh.panjang, tp krna syok begawai buat aku mlas nk update blog.. Gawai diutamakan.. AHAHA..

Tapi malangnya, org syok2 begawai aku plak blh demam2 n batuk2.. CIS! Disebabkan semgat gawai mengatasi segala2nya, maka aku kuatkan diri nak jga join tgk org bersuka ria. HEHEHEHE..

Tahun ni, aku n family smbut gawai kat Rh.Rachak,Nyalak Ladong Pakan. Kampung datuk aku. Kat sini memang meriah.. Memang ada suasana gawai. Macam2 aktiviti dorang buat.. Acara sukaneka.. Wlaupun simple tpi ni lah antara salah satu cara utk org2 di rh panjang bersuka ria. Memang happening la..

Plg syok bila dapat mndi sungai. PErgh!!! FRESH! Fresh2 juga... tp itu lah yg buat aku dmm. HAHA.. Takpe2..yg pntg dpt mndi sngai. HEHE..

Overall, Happy Gawai. Gayu Guru Gerai Nyamai! :D

Love,
gracie
muahmuah!!

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...