SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Wednesday, October 20, 2010

COOL!!!!

Hari ni kelab bola baling buat frenly match ngan UITM.. ingatkan nak cancelkan je tadi..hehe.. sbb hri hujan... tp hujan sekejap je.. nampaknya memang la kena teruskan. well, game td so far so good la. team agak kelam kabut gak td. mana tak kelam kabut, nerves bah. lawan ngn uitm yg smmgnya kitaorg gerun slama ni. mngkin sbb kitaorang tuan rmh, so team laki n pompuan hri ni sma menang. perempuan 6-3, laki 9-7. tpi xleh gak bngga ngat ngan game td sbb diaorg bkn nya serius ngat pon main td. nmpak sgt diaorg just take it easy... tp apa2 hal pon bnda ni smua kena buat peningkatan la.... hehehehe...

ni nak cerita plak sal aku gi meeting dgn pegawai kementerian yg spttnya pres kelab aku pegi. nebes gak la aku...mn tau diaorg mnta report. dah la aku xda sedia report.. puas aku msg ngn pres aku.. sbbnya aku nak mententeramkan hati aku sbnrnya,... huhuhu... sekali pergi, org tnya soalan daa..utk penyelidikan.. hehehehe... tp yg aku x bleh blah, nape la diaorg2 yg pres kelab tu x reti bhsa n x fhm kehendak pegawai tu. (nm dia Dr.Jamal) ..aku tau la semua pres tu nk menceritakan mslh tp fhm la btul2 dulu apa yg dr.jamal nak.. huhuhu... adeh!! dush dush!! hehehe..... tp seriusly la, nmpak jga yg sebhgn stdt unimas ni x leh nk berdiri kat kaki sndiri..lbh2 lg bila nak buat xtvt.. huhu...terlalu bergantung dgn bntuan unit sukan. dah tau unit sukan tu ssh nk mnta bntuan, buat la sndiri. nk hrpkan diaorg tu(unit sukan laa..) ntah smpai bila nak jdi... huhhu...


No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...