SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Sunday, November 25, 2012

Untitled **tak tau nak letak title apa**

haaaallllllooooooooooooooo.....

Waa... lama jugak la tak update blog ni. Bukan apa, tak tau nak update pasal apa.

Life sekarang ni agak berterabur juga la. Assignment mcm biasalah...berlambak-lambak sampai ada yang menyeru suruh siapkan. HAHA.. Assignment yang perlu disiapkan ada lah seperti berikut:

1. Intro Ir - Essay assignment (Due date: 6 Disember)
2. Inter Law - Essay + Portfolio (Due date : 6 Disember)
                    - Poster (Due date : Will be mention soon)
3. Socio Dev - Individual Fieldwork Report (Due date: 26 November)
                     - Presentation (Probably present on 3 Disember)
                     - Fully report (Due date : 20 Disember)
4. EPP - Report writting (Due date: Not sure..hehehe)

And, paling penting sekali ialah Projek Tahun Akhir a.k.a PTA. Haa..yang ni menjadi masalah kerana aku belum lagi mulakan apa-apa proses walaupun tajuk dah diluluskan. Aigoo.. Oleh sebab itu, aku kena la mulakan proses pembuatan PTA supaya "sedap" dan "enak" dibaca oleh supervisor aku. xD

Rasa-rasanya, tu je la mampu aku update sekarang. Nak cerita lebih-lebih nanti, merapu ke lain pula. Heee...

Tataaa...Bye..:)


No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...