SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Thursday, July 12, 2012

:: New phase of Life ::

dear bloggie.... 

waah.... lama gak la aku x update blog ni. Semenjak bz dgn praktikal, blk je dr opis dah penat.. dgn jalan jammed, aigoo... Ni pun dgn kesempatan yg ada aku meng-update kan blog setelah sekian lama.. 

Ni aku nak story, tak lama lg bestie aku akan menjalani fasa baru dalam kehidupan dia. Aku happy sangat utk dia. At last dia jumpa jodoh dia... The end of August nnt, dia akan mndirikan rumah tangga dia.. Tak sangka, dah bertahun-tahun kami berkawan and dia la yg first merasmikan alam perkahwinan. Ngeeee!!! Bila dngar brita dia nak kawin, terkejut pun ada gak. Hehehe.. Harap sangat2 dia bahgia di samping husband tersayang dia. :D.. Buat husband dia, sila jaga bestie aku sebaik yg mungkin. Dan dgn ini, aku dapat rasakan yang aku n sorang lg bestie aku akan menjadi pembantu bestie aku ni msa hari perkahwinan ni nanti.. HEHEHE... jadi sekarang aku dlm usaha mencari idea yg kreatif utk wedding dia.. wakakaka!! 

Utk aku plak, hahaha... ada bnyak perkara nak fokus. Ngeee... 

adios amigos!! 


No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...