SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Sunday, May 20, 2012

:: STRESS ::

dear bloggie.... 

Ok..Ok.. sekarang ni memang busy dengan assgnment. Dah nak abis sem mcam ni la.. Semua nak kejar dateline yang tak sudah2. HUHU.. :( 

Apa-apa pun aku harap sangat semua assignment ni dapat settle sebelum aku balik ke Miri. Sebab tak lama lagi nak GAWAI!! Yaribaaa! Walaupun dalam sibuk bergawai, aku juga kena sibuk bertungkus lumus nak ingat balik semua lecture aku.. Lepas tu final exam!! Oh my God! STRESS! 

My little sis, yang juga "doktor peribadi" aku..si anny gtau yg minggu ni keta dia akan keluar. WOW!! DAEBAK!! Akhirnya, dapat juga la aku merasa kereta baru dia yang selama ni memang ditunggu2. HAHA.. Anny..sila tunggu kepulangan ku tak lama lagi..pastu kita round-round miri!! OooYea!!! Memang tu la perjanjian aku, anny and beth. Kami akan berkongsi bersama setiap perkara. HAHAHA.. Aku tumpang gembira la utk dia.. HEHE... 

Gawai tahun ni, aku dan family aku akan balik ke Pakan, Sarikei. Celebrate ngan datuk and nenek aku kat sana. Lama juga la tak balik sana. Tambah2 lagi datuk aku lama dah tak jumpa aku.. Jadi, tahun ni tak tukar angin, celeb ngan dorang. :) Memang tak expect apa2 yg meriah utk gawai tahun ni..but yg penting dapat gather sma2 ngan family. THE MOST IMPORTANT!! 

Sekarang ni aku dah fall in love dengan Gary Oppa! HAHAHA.. Lelaki korea ke-2 buat aku jatuh cinta lepas TOP Oppa. HAHA.. **pengaruh korea** Sekarang ni aku dengar suara Gary yg tengah "rapping". Seriusly, aku suka! HAHAHA... TEeeeTTTT! Takpe la.. Xdpat dia betul2 pun, atleast utk aku berangan2 pun ok ape? HEHEHE... PEACE! Bukan aku sorang je yang rasa mcam ni kan... Peminat2 dia yg lain pon cam tu juga. HAHAHA... Well, he just an ordinary guy that suit my taste. HEHEHE... **angan-angan tak sudah** 

**Gary** 

Kalau lah....kalau lah.... HAHAHA! 

Ok..stop dreaming. Now back to reality.. Start focusing with my real life! 

Ok la.. tu je... Enjoying your weekend and weekday! 

Daaa....

love, 
gracie
muahmuah

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...