SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Saturday, February 26, 2011

....Lets bygone be bygone....

dah seminggu lebih aku x mencoret2 d blog aku ni... hehehehe
well...marilah aku mencertitakan serba sedikit kisah aku mnggu ni.... ngee....

'.....
*agak2 blh x aku lompat mcm ni?? hehehe***


sekarang ni, aku agak bz gak la ngn handball training aku... hurm... kaki aku pon dah rsa semcm je ni. pastu plak... uruskan sal soal pembayaran tu...adeh2...susah ga ni... blom lg byr2... esok jak la kol en.ismail tu... aduh2..ssh tol... huhuhuhu... dorang ckp ada antar sekali cra2 pmbyran tu.. tp...hurm..kat aku skrg ni surat jemputan...aduh2...aduh2...
huhu...hrap xda apa2 masalah sgt...



pastu, ari tu g hang out ngn dorang2... g opis... hurm... mcm besa lah... ssh nak ckap..lembau ko urang iban.. huhuhuhuh.....

sal aku?? ok lah... xda apa2... membzkan dri jak skrg ni utk melupakan segala msalah yg ada.. tu je cra yg aku blh bt deh... kalau x, nnt aku plak yg makin merana kan? btul x?? xpa la... biar kan saja smua itu berlalu.... tuhan nemu ngatur ia ila deh... ni ko cda meh... kan2??


hurm.... ssh nak ckp bnda ni sbnrnya... sbb bnda ni melibatkan bnyak bnda... pisang berbuah dua kali... hurm... kalau org lain sng la ckp yg jodoh x kemana...akan ada masa nya nnt... tp xda sapa tau mcm mn rsa nya menanggung... huhu... tp aku tetap maintain n cool dowh....


xpe la..... nnt kalau xde ga jodoh2 smpai aku grad, aku suruh je mmy n ddy aku pegi pinang ank bujang org.. hahaha... cinta selepas kahwin bah... hehe...*mcm ne yerk rsa cinta lps kawin??* hahahahahah

gracie, fokus je dulu dgn perkara yg ada skrg ni... stdy tu pntg... lupakan hal lain...

hehehehe.....
aduh2....asaimen ipap ni... huhuhu...serba salh je aku ngn partner aku ni... mcm dia je usaha lbh... huhu...aku?? kena usaha lbh ni.... kena bt keje gak...x bley dia sorg je... kan ni pair assignment...msti bt sma2 bh... hehehe

go gracie!!! u can do it!!!

hu haa~!!!!!


No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...