SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Monday, January 17, 2011

Gracie here....:D

fuhhh fuhh,,.. agak berhabuk aku pnya blog ni... hehehe... *pap pap pap...buang habuk*

oh...dah beberapa minggu dah ujan... skjap ujan..skjp panas... bila dah ujan, ujan lebat2 mcm air paip yg tak dpt nak ditutp.. huhuhu... n bila ujan, sejuk giler. tdur pon makin lena selena lena nya...

and sekarang dah msuk minggu kedua aku strt kuliah. so far perjalanan kuliah aku berjalan dgn lancar.

harap kali ni yakni sem ni aku dpt memberi kepuasan kpd diri aku sndri n buat yg extra super power best utk dptkan yg terbaik utk diri aku sndiri...

last weekend, kiranya 2 hri lepas la...aku pegi church. alone.... masa nyanyian rohani...ada satu lagu tu..title dia I OFFER MY LIFE, ntah mcm mn tetiba aku nangis...air mata aku mengalir. erm... mngkin sbb aku dah lama sgt x jenguk church n aku lupakan DIA dlm suatu masa kot yg buat hati aku tersentuh giler.

dear lord, please forgive me because i ignore u.. sorry GoD...

well....gracie, life must go on!! hehehe... chayok chayok!!

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...