SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Sunday, November 3, 2013

:: G-day is coming soon!! ::

Haluuuuu..... 

Few more days, and taraaaa....my g-day is coming! *clap clap clap* I prepare nothing much. Bought new trouser and still looking a RED blouse for that day. Ini semua perancangan geng-geng poyo ku nak guna tema warna merah. Mana nak cari baju sesuwaaiiii ni.???. (T.T) 

Bila ijazah di dalam tangan, maka dapatlah aku meluaskan lagi pemandangan dan pengalaman aku. JOB HUNTING of course!!! \(^_^)/ Parents pon dah bagi green light aku blh plih je kat mana aku nak keja. Huehuehue.. aku of course la, di mana ada rezeki di situ la ada aku...

Takde dah kut nak post apa lagi. See again on another post.. Chauwww!! 

p/s: perut rsa lain dah ni sbb bedal cili hijau goreng.. wuwuwuw.. padan muka aku! 
p/s 2: layan lagu Chammak Challo.. pengaruh super spontan! 

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...